Velkommen til nye Narvikrideskole.no!

 

Narvik Rideskole AS har fått ny hjemmeside, sammen med Skjomen IL – Ryttere og Venneforeningen!  Vi har samlet all informasjon til ryttere, kunder, sponsorer og samarbeidspartnere på ett sted!

Abonnere på informasjon fra narvikrideskole.no!

Legg inn din e-postadresse i feltet oppe til høyre, så får du melding hver gang det legges ut en ny sak!


Narvik Rideskole, Skjomen IL-Ryttere og Venneforeningen – alt på ett sted!

Klikk deg rundt på sidene og les om ridekurs, rideleir eller andre tilbud ved rideskolen! Du finner også ukeplanen og årsplanen, og du kan lese om historien bak Narvik Rideskole eller se på bilder av rideskolehestene!

Skjomen – Ryttere (klubben) legger ned de gamle hjemmesidene Silryttere.com.  Medlemmene i klubben vil finne klubbinformasjon på Narvikrideskole.no. Nye medlemmer ønskes velkommen, og det er lett å melde seg inn! Informasjon om dato for stevner og helgetreninger ligger også på de nye hjemmesidene. 

Ryttermilljøet i Skjomen har ei egen Venneforening! Venneforeningens formål er å bidra til ei positiv utvikling av ridemiljøet i Skjomen. Under valget «Venneforeningen» kan du lese om foreningen og også melde deg inn i foreningen.


Facebooksidene til Narvik Rideskole AS og Skjomen IL – Ryttere

De ulike sidene og gruppene på Facebook vil fortsatt bestå. De store og viktige sakene legges ut på narvikrideskole.no, mens Facebooksidene brukes i den daglige kontakten.

Vi håper og tror nye Narvikrideskole.no vil gi bedre service til deg som rytter, foresatt eller samarbeidspartner!

141108_ridesenter_043