Offisiell åpning av lysanlegget onsdag 4. mars

Onsdag 4. mars kl. 18-19 blir det offisiell åpning av det flotte nye lysanlegget ved rideskolen, dvs. rundt utebanen og langs veien fra rideskolen og mot hovedveien.  Vi håper at også du kan være med å feire dette!

Her har den aller første lysstolpen lang veien kommet på plass, representert ved Venneforeningen, SIL-rytterne og dugnadsgjengen. En dyiktig maskinfører sees også i maskinen.

Her har den aller første lysstolpen lang veien kommet på plass, representert ved Venneforeningen, SIL-rytterne og dugnadsgjengen. En dyiktig maskinfører sees også i maskinen.

Dette har vi fått til takket være tildeling av midler fra Sparebanken Narvik og Gjensidigestiftelsen. Det er hhv. Venneforeningen og SIL-rytterne som har søkt hver for seg. Samlet ble det nok til graving, kabler, stolper, og el-montasje. En stor jobb, også takket være dugnadsarbeid. Og et lite bevis på at man samlet er sterkere enn hver for seg 🙂

Vi markerer dette som nevnt 4. mars. Da kommer Sparebanken Narvik. Da har vi også invitert Fremover. Og da håper vi at også DU kommer for å bidra til å kaste glans over evenementet, men også for å vise bredde og tyngde i ridemiljøet i Skjomen.

På programmet står blant annet litt oppvisning, noen taler, lystenning, og litt oppvisning. Kaffe og en kakebit hører også med. Velkommen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.