Ride og treningsleir sommeren 2016

IMG_0443

Narvik Rideskole AS har rideleir og treningsleir for barn, ungdom og voksne hele sommeren!
På rideleir rir du 2 økter (dressur/sprang/tur) hver dag, samt har teori og andre morsomme aktiviteter. Treningsleirene passer spesielt godt til ryttere som har begynt å starte stevner, eller som har lyst til å starte.

Les mer om leirene og meld deg på her!

Uke, dato og pris:

uke 24/25: 15.6. – 24.6. 10-dagers treningsleir 6.600,-
uke 26: 26.6. – 1.7. Rideleir 4.600,- FULLBOOKET
uke 27: 3.7. – 8.7. Dagrideleir rekrutt ca. 6-9 år 1.900,- FULLBOOKET
uke 28: 10.7. – 15.7. TURRIDNING/DROP-IN 330,- pr time / 2-timerstur 500,-
uke 29: 17.7. – 22.7. TURRIDNING/DROP-IN 330,- pr time / 2-timerstur 500,-
uke 30 24.7. – 29.7. Rideleir 4.600,-
uke 31: 31.7 – 5.8. Treningsleir 4.600,-
uke 32: 7.8. – 12.8. Treningsleir 4.600,- FULLBOOKET
uke 33: 14.8. – 19 .8. Rideleir 4.600,- FULLBOOKET
uke 34: 25.8. – 28.8. Tanteleir 3.700,- FULLBOOKET

Påmelding til leirene gjøres enkelt på dette skjemaet:

[contact-form to=’vera@aspeslett.no; bente.marie.evensen@gmail.com’ subject=’Rideleir 2016′][contact-field label=’Navn, adresse og tlf til rytter’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Fødselsdato’ type=’text’/][contact-field label=’Hvilken uke er aktuell for deg’ type=’select’ options=’Uke 24/25 ti-dagersleir,Uke 26 rideleir,Uke 27 dagrideleir,Uke 30 rideleir,Uke 31 treningsleir,Uke 32 treningsleir,Uke 33 rideleir,Uke 34 tanteleir’/][contact-field label=’Når rytter er under 18 år: navn%26#x002c; adresse%26#x002c; mobil samt mailadr til fakturaansvarlig’ type=’text’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Har du med egen ponni/hest?’ type=’url’/][contact-field label=’Litt om eventuell rideerfaring’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]
Innholdet i ride- og treningsleir

Rideleir: På rideleir får du være hesteeier for en uke. Hver dag rir du 2 økter (dressur/sprang/tur) samt har teori i tillegg til andre morsomme aktiviteter. Du får ansvar for å stelle hesten din og deltar på fôringer og stallarbeid. Øvelser og teori legges opp etter nivå og rytterne deles inn i grupper på timene. 30 års erfaring og autoriserte ridelærere som setter sikkerhet i høysetet sørger for at du skal få en flott og lærerik uke hos oss! Oppvisning for foresatte/søsken og venner og interesserte fredag kl 14!

Treningsleir: På treningsleiren som varer fra søndag til fredag, er det fokus på rytteren som idrettsutøver. Hver dag rir man 2 økter (dressur/sprang/tur) i tillegg til annen trening og morsomme aktiviteter. Teorien inneholder emner som utvikler konkurranserytteren samt hestekunnskap. Øvelser og teori legges opp etter nivå og rytterne deles inn i grupper. Denne leiren passer for unge ryttere som har begynt å starte eller som ønsker å starte stevner. For ryttere fra ca LC nivå. Oppvisning for foresatte/søsken og venner og interesserte fredag kl 14!

10-dagers treningsleir: Denne treningsleiren er helt spesiell i sitt slag og passer for deg som har valgt ridning som idrett og som konkurrerer. For å ha utbytte må du være godt etablert som rytter med solide kunnskaper om sporten og hester. Du bør være minst 15 år og helst ha med egen hest. Leiren legges opp med både sprang /dressur og terrengtrening der enkelte økter er valgfrie for de som satser mest på en gren. I tillegg er det fysisk trening for rytteren. Leiren vinkles mot rytteren som idrettsutøver. Teori hver dag med emner som både berører hestekunnskap, ridelære, konkurranserytteren samt læring om samhold og utvikling. Undervisningen legges opp etter hver enkel rytter. Ekstern foreleser inspirerer deg til å ta det beste ut av deg selv. En dag reiser vi fra rideskolen for å gjøre en annen spennende aktivitet! Leiren avsluttes med konkurranse på fredag ca kl 12. Kaffe og kake til foreldre og søsken!

Dagrideleir: Dette er et nytt tilbud for barn 6-9 år mandag-torsdag kl 0930-1500! Hver dag er du med på morsomme aktiviteter med hest, slik som ridetime, voltige, hinderløype, hestestell og stallarbeid med mer. Det blir også teori om sikkerhet og nyttige hestekunnskaper. Øvelser og teori legges opp etter nivå og rytterne deles inn i grupper på timene. 30 års erfaring og autoriserte ridelærere som setter sikkerhet i høysetet sørger for at du skal få en flott og lærerik uke hos oss! Oppvisning for foresatte/søsken og venner og interesserte fredag kl 14!

Har du spørsmål om ride- og treningsleir?

Vera Aspeslett, daglig leder og instruktør på Narvik Rideskole svarer gjerne på spørsmål om leirene! Kontaktinformasjon:

Vera Aspeslett, mobil 905 90 351 eller e-post: vera@aspeslett.no

Juleshow i stallen, arrangement ved Narvik Ridskole i Skjomdalen, lørdag 5. desember 2015.