SOMMEREN 2020 -TRENINGSLEIR-RIDELEIR-TANTELEIR

 

Vi er lykkelig over å få kjøre alle leirene til sommeren. Dersom du ennå ikke har meldt deg på er det fortsatt mulig. Scroll ned for å se hvor det er ledig!

Vil fremheve den første leiren som er topptreningsleir, tidligere kjent som 10-dagers leiren. Virkelig en godbit for den satsende rytter!

Å ER 

Narvik Rideskole har rideleir og treningsleir for barn, ungdom og voksne sommeren 2020!
På rideleir rir du 2 økter (dressur/sprang/tur) hver dag, samt har teori og andre morsomme aktiviteter. Treningsleirene passer spesielt godt til ryttere som har begynt å starte stevner, eller som har lyst til å starte.

Les mer om leirene (skroll ned)og meld deg på her!

Uke, dato og pris:

uke 26: 21.6. – 26.6. Topptreningsleir for de aller flinkeste, aldersgrense 14 år, ca.  LB/LA-nivå (tidl. 10.dagersleir)
uke 27: 28.6. – 03.7. Rideleir, aldersgrense 10 år. 4.700,- FULLBOOKET!
uke 28: 5.7. – 10.7. Lett treningsleir, aldersgrense 12 år. 4.700,- ca. LC-nivå
uke 29: 12.7. – 17.7. Rideleir, aldersgrense 10 år. 4.700,- FULLBOOKET!
uke 30: 19.7. – 24.7. Treningsleir, aldersgrense 12 år. 4.700,-  min LC/LB-nivå
uke 33: 12.8. – 14.8. Dagrideleir, 3 dager, rekrutt ca. 6-9 år. 1.800,-
uke 34: 20.8. – 23.8. Tanteleir 3.900 FULLBOOKET!

Påmelding til leirene gjøres enkelt på dette skjemaet:

[contact-form][contact-field label=’Navn, adresse og tlf på deltaker’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Fødselsdato på deltaker’ type=’text’/][contact-field label=’Har du med egen hest/ponni?’ type=’text’/][contact-field label=’Hvilken uke ønsker du å delta på?’ type=’text’/][contact-field label=’Navn og adresse på betaler (over 18 år)’ type=’text’/][contact-field label=’Epost for faktura og informasjon’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Innholdet i ride- og treningsleir
Rideleir: På rideleir får du være hesteeier for en uke. Hver dag rir du 2 økter (dressur/sprang/tur) samt har teori i tillegg til andre morsomme aktiviteter. Du får ansvar for å stelle hesten din og deltar på fôringer og stallarbeid. Øvelser og teori legges opp etter nivå og rytterne deles inn i grupper på timene. 38 års erfaring og autoriserte ridelærere som setter sikkerhet i høysetet sørger for at du skal få en flott og lærerik uke hos oss! Oppvisning for foresatte/søsken og venner og interesserte fredag kl 14!

Lett treningsleir: Passer for ryttere som har lyst å konkurrere og som har grunnleggende ferdigheter i dressur og sprang. Morsomme aktiviteter og litt trening utenom ridningen. I teorien fokuseres det på hestekunnskap og ridelære. Stevnetrening siste dagen der vi inviterer foresatte/søsken, venner og interesserte fredag kl 14!

Treningsleir: Passer for ryttere som konkurrerer og som er klar for litt utfordringer for å komme opp et nivå i sporten. Bør ha startet minimum LC og trener ukentlig på minimum LB/LA nivå. Det fokuseres på rytteren som idrettsutøver. Hver dag rir man 2 økter (dressur/sprang/tur) i tillegg til annen trening og morsomme aktiviteter. Teorien inneholder emner som utvikler konkurranserytteren samt hestekunnskap. Øvelser og teori legges opp etter nivå og rytterne deles inn i grupper. Stevnetrening siste dagen der vi inviterer foresatte/søsken, venner og interesserte fredag kl 14!

Dagrideleir: Dette er et populært tilbud for barn 6-9 år onsdag-fredag kl 0930-1530! Hver dag er du med på morsomme aktiviteter med hest, slik som ridetime, voltige, hinderløype, hestestell og stallarbeid med mer. Det blir også teori om sikkerhet og nyttige hestekunnskaper. Øvelser og teori legges opp etter nivå og rytterne deles inn i grupper på timene. Over 30 års erfaring og autoriserte ridelærere som setter sikkerhet i høysetet sørger for at du skal få en flott og lærerik uke hos oss! Oppvisning for foresatte/søsken og venner og interesserte fredag kl 14.30!

Tanteleir: En årlig tradisjon ved rideskolen, siste helgen i august samles ivrige ridedamer til en utvidet helg med hest og hygge. Du velger selv om du vil ha fokus på sprang eller dressur.  Noe erfaring kreves og du får instruksjon tilpasset ditt nivå.

Har du spørsmål om ride- og treningsleir?

Vera Aspeslett, daglig leder og instruktør på Narvik Rideskole svarer gjerne på spørsmål om leirene! Kontaktinformasjon:

Vera Aspeslett, mobil 905 90 351 eller e-post: vera@aspeslett.no