GLADNYHET!!!!! Sommerleirene går som planlagt :)

Da har vi fått beskjed om at vi kan arrangere leirene i sommer!

Nå sender vi ut informasjon og giroer til alle som er påmeldt. Dersom du er forhindret fra å ta plassen må du si fra snarest mulig. Det er ennå noen ledige plasser men vi merker at pågangen har økt siden det blir Norgesferie i år.

For å arrangere krever det litt ekstra innsats i forhold til god hygiene samt rutiner på smittevern. Dersom man ikke er frisk skal man ikke komme på leir. Man bør også vurdere deltakelse dersom man er i risikogruppe eller om man omgås noen i denne situasjonen.

Men gjett om vi gleder oss!!! Og det håper jeg at alle våre deltakere gjør 🙂

Dersom du ikke allerede har meldt deg på kan du sikre deg plass ved å melde deg på her: http://www.narvikrideskole.no/2020/02/sommeren-2020-treningsleir-rideleir-tanteleir/