Rideskolens hester

Rideskolen har hester og ponnier for de alle ryttere. Felles for dem er at de er godt utdannet og greie å håndtere.

 

Ljosnina (Dina) er stallens ubestridte ener. Hun bærer både erfarne og uerfarne ryttere på en god og sikker måte. Dina er en fjording, hun er født i 1994.

Dina

 

Skoglys Angelica (Angelica) er en New Forest ponni. Hun går som en klokke, og er snill som dagen er lang. Har vunnet mange stevner i sprang og er av topp kvalitet. Hun er født i 2003.

Angelica

 

Quay Queen (Queenie) er en irsk sportsponni som passer perfekt for den som liker sprang og fart. Queenie har vunnet mange sprangstevner og er en super ponni. Hun er født i 1998.

Queenie

 

Odin er en nordlandshest som går like godt dressur som sprang. Han er en stor favoritt, og en perfekt lærehest. Han har startet flere stevner både i dressur og sprang med gode resultater. Han er født i 2005.

 

 

 

 

 

 

 

 

Le Rouge er en stor norsk varmblods med hjerte av gull. Han er snill med alt og alle, og elsker kos. Le Rouge er en velutdannet spranghest som alltid tar rytteren sin trygt gjennom sprangbanen, både store og små. Han er født i 1999.

 

 

 

 

 

 

 

Didrik er en liten welshponni. Han er en liten ramp med egne meninger, men allikevel snill. Didrik elsker kos og oppmerksomhet. Han er den perfekte ponnien får den som skal sitte på en hest for første gang. Han er født i 2008.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mercedes (til daglig kalt Dakota) er det nyeste tilskuddet til stallen. Hun er en Hannoveraner som vi er så heldig og har på lån i noen år. Hun er en koselig liten hest på 155 cm. Hun er født i 2008.